Nederlandse Samojeden Club
opgericht 13 augustus 1932

Home > Algemene Ledenvergadering > Clubmatch > Evenementen

AGENDA 2021

clubmatch2021

de Steptraining op zondag 7 november is afgelast, wordt gepland op andere datum, meer info volgtKalender Karrenwedstrijden seizoen 2021

Nog geen informatie beschikbaar.

AGENDA 2022

Jubileum Clubmatch 2022

Zondag 29 mei 2022

Zondag 29 mei 2022 wordt de jubileum kampioensclubmatch van de Nederlandse Samojeden Club gehouden op het nieuwe terrein van de Utrechtse Rashonden Vereniging in Utrecht.

Aanmelden bij Coby Rees: coby.rees@planet.nl

2022clubmatch

Jubileum Samojeden-Doedag in Utrecht

Zondag 12 juni 2022

Zondag 12 juni 2022 gaat de Nederlandse Samojeden Club een gecombineerde Jongehonden dag / Samojeden Doedag op het terrein van de Utrechtse Rashonden Vereniging houden. Bij de jongehondendag worden de nesten van het afgelopen jaar besproken. Alle pups, hun moeder en als het kan ook hun vader zijn daarbij aanwezig.

Na de puppybespreking begint de Doedag, waar u met uw hond allerlei activiteiten kunt ondernemen, zoals een behendigheidsbaan, steptraining, intelligentiespelletjes, maar waar ook stands van diverse firma's zijn op het gebied van voeding, gezondheid en uitrusting. Om met uw hond deel te nemen wordt een kleine bijdrage in de terreinhuur gevraagd. Aanmeldingsformulieren komen tegen die tijd in Samovaria, op de website www.samojedenclub.nl en op facebook.

Inlichtingen bij Rivka Koops: rivka.koops@hotmail.com

2022Doedag
De NSC aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door – al dan niet door derden aangeboden – informatie op deze site.

© 2016 Nederlandse Samojeden Club